I will present a healthy future for my son with Omega-3

Jeg vil presentere en sunn fremtid for sønnen min med Omega-3

Det er ingen som er lykkeligere enn dem med sine babyer som kom til verden for et år siden. Vi har en ekte Omega-3-familie foran oss. Fru Hale, som møtte Omega-3 gjennom vennen sin, har brakt denne vanen til familien sin.

Fru Hale møtte Omega-3 tilbake i 2016, og hun har brukt Omega-3 regelmessig siden den gang. Hun begynte å bruke Omega-3 på grunn av tretthet, uregelmessighet, glemsomhet og har sett fordelene med Omega-3. Da hun innså endringen i seg selv, overbeviste hun mannen sin om å bruke den også. Omega-3 er en følgesvenn for fru Hale og hun sier at hun fortsatte å bruke det før graviditet, under graviditet og etter fødsel.

Hale: Er det en tilfeldighet, jeg vet ikke, men når jeg begynner å bruke Omega-3, er det akkurat samtidig som jeg blir gravid. Vi prøvde å få barn i noen år før, og vi ble behandlet. Selv om alle verdiene våre var normale, kunne vi ikke lykkes. En av vennene mine anbefalte Omega-3 da hun så meg utslitt etter å ha forlatt behandlingen. Jeg begynte å bruke den regelmessig, og etter en stund kom overraskende nyheter til meg. Jeg kan ikke si at årsaken direkte er Omega-3, men jeg tror på det. Allerede den hormonelle regulatoriske effekten er kjent av alle. Jeg antar at det utløste en gnist som ville revolusjonere kroppen min.

"Forandringen den gjorde i kroppen min er sannsynligvis liten, men den har gitt enorme resultater, og jeg er mor nå."

H ale: Etter 16 år med intenst yrkesliv ønsket jeg å oppdage meg selv. Min lange erfaring med industrielt produktdesign og seniorledererfaring var virkelig stressende og tempofylt. Jeg var veldig sliten og ville ta en liten pause. Uansett hva som skjedde, skjedde det rundt denne tiden. Jeg er virkelig heldig som har en venn som forandret livet mitt.

"Friskhet er veldig viktig i Omega-3. Av denne grunn ønsket jeg ikke å kjøpe produkter som ventet i hyllene. Vi var heldige, for vi hadde norske venner, og de sender jevnlig.»

Hale: Jeg lærte at det ikke er verdt det å bruke fiskeolje av dårlig kvalitet. En annen sak jeg lærte var at det var fiskekapselkapsler som mistet friskheten før de kom til hyllene. Det ytre belegget skal være meget godt og skal ikke ha gjennomgått oksidasjon. Med en slik situasjon kunne vi ikke finne det vi leter etter i Tyrkia, så vi søkte etter en løsning fra kilden som er Norge. Vi spurte fra våre norske venner vi hadde møtt tidligere og de sendte dem til oss med jevne mellomrom. Det er veldig viktig at kilden til Omega-3 er åpenbar, så jeg fortsatte å bruke Omega-3 komfortabelt selv når jeg amming. Mot det andre året skal vi begynne med Omega-3-forsterkning for sønnen min.

Da jeg snakket med en lege om bruken av Omega-3, var han litt avventende, for han kjente også til mangelen på kvalitet på produktene på markedet. Han skjønte imidlertid ikke at vi hadde luksusen til å ta med oss ​​Omega-3 direkte fra Norge. Ja, det er en luksus. Nå med Ballstad har alle fått denne luksusen. Forskjellen som Omega-3 skaper i kroppen min er veldig stor, men jeg kan holde forskjellen som den skapte i livet mitt med hendene mine akkurat nå. Jeg kan kysse, jeg kan klemme og jeg finner ikke ord for å uttrykke hvor glad jeg er. Jeg lurer på hva som ville endret seg i livet mitt hvis jeg hadde fått vanlig Omega-3 til denne alderen. Gjennom hele livet hans vil jeg støtte barnet mitt med Omega-3.

"Fiskeoljetilskudd av dårlig kvalitet er ikke annerledes enn olivenolje!"

Hale: Etter seks måneder etter sønnens fødsel, sluttet jeg å ta Omega-3 i tre måneder. Jeg kjente ingen forskjell i begynnelsen, men jeg begynte å bli sliten etter hvert. Det var en god mulighet til å se bidraget til Omega-3 til livet mitt. Jeg går tilbake til Omega-3 nå med Ballstad. Jeg blir også kvitt denne månedens bekymring; hvordan jeg skal ta med Omega-3 fra Norge.